document.write('
')

必威体育官网入口

  • 网站导航
  • 地市
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

地址:海口市大同路24号万国大都会写字楼17楼

必威体育官网入口电话:0898-66736021、66737021(海口)

地址:海口市海南大学(海甸校区)第二食堂3楼

电话:0898-66257884

必威体育官网入口地址:三亚市天涯区解放路宝盛广场5楼(一方百货站下车)

电话:0898-88284849

地址:儋州市中兴大道大转盘广安堂大厦三楼(乘日月明酒店电梯上楼)

必威体育官网入口电话:0898-23314919

必威体育官网入口地址:琼海市东风路明龙商业广场三楼(中心市场站下车)

必威体育官网入口电话:0898-62811213

热点推荐

您现在的位置:必威体育官网入口 >农信社 > 考试题库 >

2021年海南农村信用社英语笔试内容19

2021-04-12 10:27:31| 来源: 点击量: 21

相关推荐:

2021年海南农村信用社招聘考试公告即将发布!海南农信社考试科目为计算机、必威体育官网入口必威体育官网入口、英语、财务以及法律五个科目,考生可选择其中一个科目进行备考即可。每个专业科目涉及的考试内容甚广,考生在学习完知识点后可以进行习题的模拟加一巩固所学知识。小编特整理海南农村信用社考试模拟题及答案解析助力考生备考!

【模拟练习题】

阅读理解

The Internet began in the 1960s as a small network of academic and government computers primarily involved in research for the U.S. military. Originally limited to researchers at a handful of universities and government facilities, the Internet has quickly become a worldwide network providing users with information on a range of subjects and allowing them to purchase goods directly from companies via computer. By 1999, 84 million U.S. citizens had access to the Internet at home or work. More and more Americans are paying bills, shopping, ordering airline tickets, and purchasing stocks via computer over the Internet.

必威体育官网入口Internet banking is also becoming increasingly popular. With lower overhead costs in terms of staffing and office space, Internet banks are able to offer higher interest rates on deposits and charge lower rates on loans than traditional banks. “Brick and mortar” banks are increasingly offering online banking services via transnational websites to complement their traditional services. At present, 14 percent of Internet households conduct their banking by means of the Internet, and the figure is expected to double or triple during the next two or three years.

Increasing commercial use of the Internet has heightened security and privacy concerns. With a credit or debit card, an Internet user can order almost anything from an Internet site and have it delivered to their home or office. Companies doing business over the Internet need sophisticated security measures to protect credit card, bank account, and social security numbers from unauthorized access as they pass across the Internet. Any organization that connects its networks to the global Internet must carefully control the access point to ensure that outsiders cannot disrupt the organization’s internal networks or gain unauthorized access to the organization’s computer systems and data.

1. According to the text, Internet banking ______.

A. requires minimal usage fees B. offers price advantages to users

C. Is more efficient than traditional banking D. is environmentally-conscious

2. The term “brick and mortar banks” (Line 3, Para. 2) refers to ______.

A. banks with dependable reputations

B. banks with competitive interest rates

必威体育官网入口C. banks with traditional walk-in services

必威体育官网入口D. banks with reliable on-line services

3. The last sentence of the third paragraph tells us that ______.

必威体育官网入口A. any organization’s networks may be at risk of security breaches

B. current technology cannot safeguard against unauthorized access to online networks

C. information security should be a pressing concern for Internet commerce

D. organizations must secure their networks and data against unauthorized use

4. What is this text mainly about?

A. Conveniences brought to consumers through use of the Internet.

B. Implications of increasing commercial use of the Internet.

必威体育官网入口C. Security risks posed by commercial use of the Internet.

D. Advantages of Internet banking versus traditional banking.

5. Which commercial usage of the Internet does the author NOT refer to?

A. Buying airline tickets. B. Trading stocks.

C. Applying for a credit card. D. Opening a bank account.

【参考答案】

1、【答案】B。

考查点:推断题

中公点拨:题干中的关键词Internet banking出现在第二段第一句(网上必威体育官网入口也越来越受欢迎)。随后的句子说明了原因:由于员工和办公空间等经常性开支费用减少,与传统必威体育官网入口相比,网上必威体育官网入口能提供较高的存款利率、发放低息必威体育官网入口。总结归纳这些信息后不难得出B项。其他选项文中均未提到。

2、【答案】C。

考查点:含义题

必威体育官网入口中公点拨:题干中的关键词brick and mortar banks出现在第二段第三句:越来越多的brick and mortar必威体育官网入口正在通过必威体育官网入口网站提供网上必威体育官网入口业务,作为对传统业务的补充。their指代的就是brick and mortar banks,再根据traditional services可知brick and mortar是指传统意义上的必威体育官网入口,即选项C正确。

3、【答案】D。

考查点:推断题

中公点拨:本文第三段最后一句指出:任何机构若将其内部网络与全球因特网相连,则必须严密控制衔接点,以确保外人无法扰乱机构内部网络,也不能未经许可而进入其计算机系统,接触数据。符合此意的只有选项D,选项A中的any表达太绝对;选项B、C的内容文中没有提到,也无法推出。综上,故选D。

4、【答案】B。

考查点:主旨题

必威体育官网入口中公点拨:本题考查文章的主题思想。本文第一段讲的是因特网由最初发展为网上商务的历史,第二段专门介绍了网上必威体育官网入口,第三段重点说明了网上商务的注意问题。由此不难看出全文都是围绕着网上商务展开的,因此选项B正确。选项A、C、D的内容分别是文中第一、三、二段描述的细节,不能概括全文。

5、【答案】C。

考查点:细节题

中公点拨:本题要求找出作者文中未提到的有关因特网商务用途的选项。选项A、B在第一段最后一句paying bills, shopping, ordering airline tickets, and purchasing stocks via computer over the Internet中直接提到,选项D在第二段中提到。只有选项C未提到,是本题的正确答案。

 注:本站稿件未经许可不得转载,转载请保留出处及源文件地址。
(责任编辑:wwh5870)

免责声明:本站所提供试题均来源于网友提供或网络搜集,由本站编辑整理,仅供个人研究、交流学习使用,不涉及商业盈利目的。如涉及版权问题,请联系本站管理员予以更改或删除。

海南中公必威体育官网入口

海南中公必威体育官网入口公众号 (hinoffcn)

热门招聘实时更新备考干货关注查看实时互动在线咨询

  • 中公微博关注微博
  • 中公QQ群加入QQ群
农信社快速查询
 考试信息

 考试工具
关于中公
业务体系
网站产品
必威体育官网入口公众号
微博二维码
咨询电话(9:30-23:30)

必威体育官网入口400 6300 999

在线客服 点击咨询

投诉建议:400 6300 999转4